30.6.07

Busot trenca la treva

Busot - el confidencial polític que va marcar la diferència i el camí- ha decidit trencar el alto el bloc permanent a partir del proper dilluns 2 de juliol a les zero hores i reobre les seves hostilitats.

La determinació d’aquesta decisió esta basada en la situació de paràlisis de la política catalana, creiem més necessari que mai tornar a denunciar els enemics del país amb tota la llibertat a la que estem acostumats.

El consell de redacció de Busot es declara més que satisfet d’aquests quatres mesos d’activitat interrompuda en primera línia de foc de l’actualitat política dels Països Catalans que ens ha permès recuperar més força que mai. Les prop de 600.000 visites i les diverses ràzzies per una banda i elogis per l’altra i els centenars de correus que ens demanen trencar el silenci, demostren que l’esforç de tornar començar no és en va.

Un cop completat aquest període de reflexió, Busot reprèn les seves activitats en pro de la democràcia i la transparència. En altres paraules: Busot continua amb la tasca d'explicar al Poble Treballador Català (PTC) allò que altres s’entesten en silenciar.

Busot fa una crida a la bona gent de Catalunya a implicar-se i reforçar amb entrega totes aquelles organitzacions socials i polítiques que treballen per l’alliberament nacional del nostre poble i pel benestar de les seves classes populars.

Alhora, també els demana que assenyalin i denunciïn aquells qui treballen per fer mal a Catalunya i col·laboren amb l’ocupant en qualsevol expressió política o mediàtica (busotcat@gmail.com).

Si Espanya i els seus agents infiltrats a Catalunya no fan vacances, nosaltres tampoc. Catalunya i la causa de la seva llibertat ens té a nosaltres.

La superació del conflicte amb Espanya i França, ara i aquí, és possible. Aquest és el desig i la voluntat de Busot.

La lluita és l'únic camí! Visca la Terra!

Busot III Assemblea. Països Catalans, 30 de juny de 2007
busotcat@gmail.com

4 comentaris:

Donaire ha dit...

(badall on)

Molt bé. Què interessant

(badall off)

Anònim ha dit...

records, doncs.

Anònim ha dit...

a veure si es veritat que torneu

Carlos ha dit...

tornar a què?