2.7.07

Pacte de subsistencia entre Carod i Carretero?


Joan Carretero, ex – conseller de Governació i ex – alcalde de Puigcerdà va presentar aquest dissabte el seu “reagrupament.cat” davant més de 600 persones.

Amb un discurs fàcil i poc compromès va anunciar diferents mesures per rellançar ERC, presentant-se com alternativa al tàndem Puigcercós – Carod, que estar regint el partit desprès de la fugida del també tàndem Colom – Rahola.
Joan Carretero oblida que ell va formar part d’aquesta direcció i que va començar a ser crític quan va ser cessat com a Conseller. Ara és presenta com alternativa a l’actual direcció i segurament amb bona part dels seus seguidors provenint de l’òrbita Puigcercòs.

Carod-Rovira sap que Carretero ha fet forat entre els seguidors de Puigcercós i ha començat a moure els seus fils, sap que l’única possibilitat de no perdre en el seu enfrontament amb el seu Secretari General cara al proper congres (el Periodico ho confirma) és pactar amb tot aquells que facin oposició a Puigcercós.
La presencia de Rafael Niubó en l’acte de presentació no és innocent, Niubó, home de confiança de Carod-Rovira ja va ser present aquesta setmana a la conferencia del Secretari General, i va aprofitar la seva presencia a l’acte de Reagrupament.cat per parlar discretament amb Joan Carretero per tal de sondejar possibles treballs conjunts.
Veurem el que succeirà a partir d’ara, però la cursa resta oberta, veurem qui guanyarà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

si és veritat que es calci puigcercòs.