16.7.07

Amistats perilloses, Fernandez Teixidor, Eduard Planells, Joan Rangel…….


La Sociovergència està preocupada, la detenció de l’ex subdelegat del Govern Espanyol a Barcelona, Eduard Planells per presumpta vinculació a la màfia russa ha caigut com un gerro d’aigua freda tant a CiU com al PSC.
La cara de pomes agres del Delegat del Govern Joan Rangel (home de confiança del President Montilla) a la compareixença d’avui per explicar la detenció del seu subordinat (el va proposar) demostrava la profunda preocupació que s’ha estès en el PSC.
Hem de recordar que ara quan fa un mes va deixar el càrrec, ho va fer per anar a la CMT ( Comissió del mercat de les telecomunicacions) indubtablement va tenir el suport del PSC per aquest lloc de treball.
Per un altre costat, la virulenta reacció de CDC davant les explicacions que li ha demanat el portaveu republicà Joan Ridao demostren els nervis instal·lats a la seu nacionalista.
Ara fa uns mesos la premsa va arribar a publicar que el diputat convergent havia estat investigat per les seves amistats perilloses.
Las relacions entre persones vinculades a CiU i al PSC amb la màfia russa ha posat els pels de punta a les direccions dels dos partits, que han donat ordres als mitjans de comunicació propers de silenciar qualsevol vinculació, que a més els podria perjudicar cara a les properes eleccions generals. De totes maneres la investigació segueix oberta veurem com acabarà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

la mafia rusa ja esta instalada a la sociovergencia

Lo Marc ha dit...

No cal posar a tothom al mateix sac, però si que fa una mica de pudor tot això.