6.7.07

Els talibans del PSC ordenen silenciar els exits d’Esquerra a Madrid en els mitjans informatius


De les 33 resolucions aprovades en el debat de l’Estat de la Nació, set són de CiU, tres d’IC i una d’Esquerra. Les resolucions de CiU i IC destaques per ser merament teòriques i no és notaran en la vida diària dels ciutadans catalans i tenen la característica que han estat aprovades pel PSOE.

Pel contrari l’única resolució aprovada d’Esquerra representa un increment de 1000 milions d’Euros d’aportació de l’Estat a les CCAA per finançar millor la Llei de la Dependència o de l’autonomia personal i a més no ha estat aprovada ni pel PSOE, ni per IC i tampoc per CiU.
És l’única resolució que comporta una millora de les necessitats dels ciutadans d’aquest país, i sorprenentment ha estat silenciada pels mitjans públics de radio i TV.
Segons ha sabut “Busot” un dels homes de confiança del President Montilla i un dels sectaris més perillosos del govern socialista ha ordenat als seus inquisidors als mitjans de comunicació públics el silenci de l’èxit d’Esquerra.
Els 1000 milions d’Euros aconseguits pels republicans han estat censurats d’una manera sectària pels socialistes que han patit un ridícul espantós en aquesta derrota a la qual també han abocat tant a CiU com a IC, la seva abstenció és una traïció a Catalunya.
Les Pressions dels socialistes han provocat també que l’abstenció conjunta de CiU i IC la pèrdua de dues resolucions. La Primera àuria comportat un benefici per la petita i mitjana empresa dels nostre país, i la segona augmentava en més de 200 milions d’Euros el fons d’Immigració.

Aquest és el trist preu pagat per CiU i IC per trair a Catalunya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

segur que aixo que dieu encara us quedeu curts.

el que cal de totes maneres es potenciar la CUP, aquest és el futur.