9.7.07

Duran I Lleida desautoritza a Sánchez Llibre I Campuzano


Carles Campuzano (CiU), el diputat que llueix de progre i d’independentista va patir la setmana passada durant el debat i posterior votació de les resolucions la desautorització pública i humiliant per part del portaveu parlamentari Duran i Lleida.
S’havia acordat amb Esquerra reciprocitat amb les resolucions lligades a la Dependència que van presentar els dos partits e intentar que s’aprovessin, hem de recordar les dures critiques de Carles Campuzano a l’actitud favorable dels republicans per la llei de la dependència.
Malauradament els “negocis” del seu cap, van representar un estrepitós ridícul del Carles Campuzano i una profunda emprenyada que tothom que seguia el plenari va poder copsar.
Quelcom li va passar al mateix Sánchez Llibre que havia negociat la reciprocitat en dues resolucions econòmiques i que va ser desautoritzar pel noi de la Franja.
El més complicat d’explicar és la resolució dedicada als sectors econòmics, sobretot a la petita i mitjana empresa que no va comptar amb els vots de la coalició i que ha representat per CiU quedar molt malament amb les patronals de la petita i mitjana empresa.
El seu vot era necessari per fer un tomb i permetre veritables polítiques pels emprenedors. Un cop més la CiU de Duran i Lleida queda molt lluny dels interessos de Catalunya.

Noticies relacionades.
fets relacionats

1 comentari:

Anònim ha dit...

foteu més canya que aixo no se sembla al busot origina ni en pintura.

més canya