14.7.07

Duran garanteix a Solbes el vot favorable als pressupostos

Aquestes darrers dies el Ministre Solbes s’ha reunit amb la gent d’Unió a Madrid. Duran i Lleida i Sánchez Llibre han mantingut els primers contactes amb el govern socialista per parlar el darrer pressupost de la legislatura.

Han garantit a Solbes el seu vot favorable sempre i quant ells siguin els reis d’aquesta aprovació, no volen diners, sinó que volen poder seguir venent fum, volen seguir enganyant als ciutadans de Catalunya de que ells són els únics vots útils a Madrid.

El “tio Solbes” com popularment li diuen des d’Unió, per lo “be que es porta” està que se surt de l’alegria que li van donar els representants de la coalició nacionalista, està eufòric pel baix perfil de les demandes dels nacionalistes catalans i és planteja tramitar els darrers pressupostos.

Diem això perquè des de fonts ministerials tenien molt clar que el millor seria una prorroga pressupostaria i anar a les eleccions generals sense el desgast d’una negociació dura amb els partits perifèrics.

Vista la baixada de pantalons dels representants de CiU, el Ministre Solbes i el seu equip econòmic és plantejant l’aprovació dels darrers pressupostos de l’Estat.

Un cop més, el personalisme torna a fer un flac favor a Catalunya, malauradament no anar junts a Madrid debilita el País, un cop més CiU (Unió en aquest cas) trenca la unitat per una pírrica victòria personal.

busotcat@gmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests si que son uns veritables botiflers.

Anònim ha dit...

botiflers poc, son uns venuts al pais.

quina vergonya

Anònim ha dit...

motion violent consists concluding compulsory xiaochuan poorest okys sternest moss rubbish
masimundus semikonecolori