12.7.07

De que serveixen 21 diputats del PSC?

De moment per donar feina a un actriu que imita a la nova Ministre de l’Habitatge (antinguo ministerio de la Vivienda) en el programa de TV3 Polònia. Aquesta és la part simpàtica, la més tragicòmica és que a partir d’aquest moment la futura cap de llista per les properes eleccions generals i ministre Chacón (Salvador Sostres) tindrà la seva campanya gratuïta a la nostra (TV3).

Els 21 diputats del PSC són de allò més mal aprofitats, mentre formin part del Grup Parlamentari del PSOE, no pinten res de res, tot al contrari, són l’infantaria lleugera dels socialistes espanyols per evitar que la resta de grups parlamentaris catalans aprovin coses en benefici de Catalunya.

La Ministre Chacón aprofitarà l’obsequi del President del Govern i intentarà vendre alguna decisió populista en la línia de l’ajuda per tenir fills de 2.500.-euros anunciada pel President del Govern Espanyol

No podem oblidar que el Ministeri de l’Habitatge és un invent de Zapatero, que a més fa la competència a les Comunitats Autònomes, la millor aportació que podria fer la Ministre Chacón seria transferir els diners als Governs Autonòmics i tancar la barraca.