15.7.07

Bàscara: un demanda justa pel territori que avui el PSC no s’ho creu i que en el seu dia CiU tampoc s’ho va creure.

Ahir és va celebrar a Bàscara un acte reivindicatiu i a la vegada festiu per exigir un nou traçat per aquest tram del TAV al seu pas per els comarques gironines.


L’actor Lluís Homar acompanyat pels alcaldes dels municipis afectats i acompanyats de representants polítics de CiU (Eudald Cassadesús, Nuria Aleixandra) Esquerra (Joan Puig i Miquel Bofill) i IC (Lluís Postigo i Salvador Milà) va llegir el manifest per reclamar un nou traçat que respecti el territori.


És va trobar a faltar la presencia dels dos diputats gironins del PSC; Montse Palma i Àlex Saez, que parlen molt però decideixen poc, que internament prometen treballar per la millor opció i quan compareix el responsable del Ministeri, ni tant sols venen a la Comissió de Foment, en definitiva són diputats virtuals.


I malgrat ser-hi els representats polítics de CiU, hi vam trobar a faltar algun dels seus màxims responsables de que avui no tinguem nou traçat, l’actual Senador Pere Macias, que ara diu en boca petita una cosa i quan era Conseller de Política Territorial va defensar l’actual situació.


El que estar clar és que quant governen el PSC i CiU tenen molt poc respecte al territori i quant estan a l’oposició volen ser els màxims defensors,


On eren Pere Macias i Joaquim Nadal? Amb el lobby del Ciment?