9.7.07

Carme Chacón a l’antic Ministerio de la Vivenda Franquista



Carme Chacón la musa del PSC del Baix Llobregat ha estat nomenada per presidir “el Ministerio de la Vivenda” del Govern de Rodríguez Zapatero. Aquest ministeri creat en aquesta legislatura és una més de les incongruències d’un govern progressista i que volia ser federalista.

Les competències en habitatge estan traspassades a les CCAA, i la creació del ministeri de l’habitatge és una manera més de recuperar competències autonòmiques.

És la manera que tenen el PP i el PSOE per impedir el desenvolupament autonòmic, el millor de tot o el pitjor per la gent que aspira a la sobirania del País, es que la Ministre és ara una catalana, una situació perfecte per seguir retallant competències i competir amb polítiques d’habitatge amb el Governs Autonòmics.
Carme Chacón a diferencia de la seva antecessora Mª Antonia Trujillo extremenya ella, és una persona de la confiança tant de Montilla com de Zapatero i una persona molt vincula al PSOE, que farà tot el possible per liquidar qualsevol missatge sobiranista del PSC.

Jove, simpàtica, preparada és la peça perfecta per col·laborar a reduir el vot tant a IC com a Esquerra, és la peça perfecte per demanar el vot útil per aturar el PP. Els socis de Montilla han de preocupar-se i molt de la pinça del PSOE i del PSC per disminuir la presencia dels socis minoritaris.
Chacón és un regal enverinat de Rodríguez Zapatero amb el vist i plau de Montilla per aconseguir els millors resultats del PSC de la seva història, és la clau per obtenir la victòria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

a veure si sou més prolifecs, com ho feiu avans.